Egészséges fogyás kiegyensúlyozott táplálkozással

A kiegyensúlyozott táplálkozás, a szénhidrátok, a gyümölcs és a zöldség megfelelő aránya nagyon fontos egészségünk megtartásának érdekében.

Az egészséges étkezés mellett a sportra is szükségünk van, különösen az állóképességi sportágak alkalmasak a fogyásra. Erősítik a szív-érrendszerünket, és a zsírégetést serkentik. A fokozottabb zsírégetéssel könnyebben fogyunk.Bármilyen sportot választunk az edzést lassan kezdjük el, és fokozzuk így jobb sikereket fogunk elérni.

konditeremfogyas2.jpg

Az erősebb izomfelépítéshez, erősítő edzést kell végezni, ilyenkor a szervezet energiaszükséglete megnő, és több zsír ég el. Az erősítő edzéssel megelőzhetjük a narancsbőrt.

Ha egészségesen szeretnénk fogyni és a súlyunkat megtartani az állóképességi és az erősítő edzés mellett, kell döntenünk összekötve egy egészséges táplálkozással.

Az egészséges táplálkozás változatos és ízletes, nem kell lemondani a táplálkozási örömökről, csak meg kell tanulni az ellenőrzött tudatos evést, amelyben helye van az élvezeteknek, és kizárja az éhséget.